Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sup Mrchožravý

1. Ůvod 

 

supik.png

sup.png

 

 2.

Vyskytuje se především v severní Africe, jižní Evropě a Malé Asii. Preferuje otevřenou krajinu, holé horské svahy či říční údolí sevřená skalami v blízkosti lidských sídlišť. V České republice bývá zastižen zcela vzácně.

V jižní Evropě je to převážně tažný pták, zimující v Africe jižně od Sahary.

3.

  • Délka těla: 60 - 70 cm
  • Rozpětí křídel: 150 cm
  • Hmotnost: 1,6 - 2,5 kg
  •  

 4.

Zvíře je chováno ve skříňkách. Živí se svačinami dětí.

Je velmi agresivní tak POZOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Budu psát o Supovi Mrchožravém. :D

 

 

 

 
 

 

Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< srpen / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 55247
Měsíc: 621
Den: 16